Verpleegkundig spreekuur in de wijken

Bloeddruk controleren? Bloedsuiker laten meten? Een vraag stellen over zorg, uw gezondheid of over gelijkvloers wonen met zorg en welzijn nabij? Of over persoonsalarmering, mantelzorgomdersteuning? Kom daarvoor naar het verpleegkundig spreekuur van Het Spectrum.

In de wijken

In diverse Dordtse wijken is een locatie van Het Spectrum te vinden waar u terecht kunt voor een verpleegkundig spreekuur.

  • Elke maandag van 13.30 uur tot 14.30 uur, in Het Waterwiel (wijk Wielwijk) in vergaderzaal Het Aquarium op de begane grond. Het Waterwiel is te vinden aan het Admiraalsplein.
  • Tot en met 20 februari 2024 Elke dinsdag van 11:30 uur tot 12.30 uur in Het Theehuis (wijk Sterrenburg) in de recreatieruimte op de begane grond. Het Theehuis is aan de Atmosfeerstraat 1J.
  • Vanaf 1 maart 2024 Elke vrijdag van 11:30 uur tot 12.30 uur in Het Theehuis (wijk Sterrenburg) in de recreatieruimte op de begane grond. Het Theehuis is aan de Atmosfeerstraat 1J.
  • Elke vrijdag van 11:00 tot 12:00 uur in Het Polderwiel (wijk Stadspolders). Deze locatie is te vinden aan het Dudok-erf 58, bij de rotonde van winkelcentrum Bieshof

De verpleegkundige meet – als u daaraan behoefte hebt – uw bloeddruk of controleert uw bloedsuikergehalte. Ook is er ruimte voor een informeel gesprek en een kopje koffie of thee.