Restaurant De Minnaert

Restaurant De Minnaert in Het Spectrum De Sterrenlanden is dagelijks open van 8.30 tot 16.00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag tot 16.30 uur. U kunt er lunchen tussen 12.00 en 13.30 uur.

Elke dag is er een verse dagaanbieding en in het week­eind zijn ’s middags warme snacks verkrijgbaar. De lunch bestaat uit een groot aanbod van warme en koude gerechten en een dagmenu, compleet met soep vooraf en een nagerecht. U kunt zelf de samenstelling bepalen. Op feestdagen is er een verwenmenu.

Tijdens openingstijden kunt u bij het buffet een kopje koffie (van vers gemalen bonen) bestellen. Buiten deze tijden kunt u gebruik maken van de koffieautomaat in het restaurant.

Maaltijden

Even geen zin om te koken? Neem dan een verse maaltijd van Restaurant De Minnaert mee!
Restaurant De Minnaert is ook ingesteld op aangepaste maaltijden. Bijvoorbeeld wanneer u om medische redenen alleen gemalen of vloeibare voeding kan eten. Dat kan voorkomen bij (tijdelijke) kauw en/of slikproblemen. De koks van De Sterrenlanden bieden dan de maaltijden aan in gemalen en vloeibare vorm.

Reserveren

Er is altijd veel vraag naar het dagmenu, daarom graag vooraf reserveren. U kunt dit tot uiterlijk 10.30 uur doorgeven. U kunt ook een tafel reserveren bij één van onze restaurantmedewerkers. Bij aankomst staat de tafel gedekt voor u klaar. Laat het ook weten wanneer u zich aan een dieet houdt, wij houden daar zeker rekening mee.

Catering

Restaurant De Minnaert kan de catering verzorgen tijdens verjaardagen, jubilea, uitvaarten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. U kunt daarvoor één van de ruimtes in Het Spectrum De Sterrenlanden huren.
Vraag meer informatie aan via de receptie, 078 617 23 33.