Voorzieningen De Sterrenlanden

Voor een comfortabele en aangename woon- en leefomgeving, zijn er veel faciliteiten waar de bewoners en wijkbewoners gebruik van kunnen maken. Zoals:

  • Internetruimte De Spoorhof
  • Leeshoek en lounge in restaurant De Minnaert
  • Kapsalon, op vaste tijden geopend en werkt op afspraak
  • Winkels,¬†√©√©n met levensmiddelen en een winkel met tweedehands spullen
  • Uitleencentrum voor boeken, muziek, spellen, puzzels en dergelijke
  • Kapel/ bezinningsruimte. Deze is dagelijks open. Als er geen diensten plaatsvinden, kunt u er in alle rust verblijven.

Bereikbaarheid receptie

Maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur

Restaurant De Minnaert

U bent ook met uw bezoek welkom in restau­rant De Minnaert. Het restaurant is dagelijks open van 8.30 tot 16.00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag tot 16.30 uur. U kunt er lunchen tussen 12.00 en 13.30 uur. Elke dag is er een verse dagaanbieding en in het week­eind zijn ’s middags warme snacks verkrijgbaar. De lunch bestaat uit een groot aanbod van warme en koude gerechten en een dagmenu, compleet met soep vooraf en een nagerecht. U kunt zelf de samenstelling bepalen. Op feestdagen is er een verwenmenu.

Tijdens openingstijden kunt u bij het buffet een vers kopje koffie bestellen. Buiten deze tijden kunt u gebruik maken van de koffieautomaat in het restaurant.

Winkels

De Sterrenlanden heeft een eigen levensmiddelenwinkel. Het aanbod is gevarieerd, van lekkernijen tot dagelijks verse artikelen. De winkel is open op dinsdag en donderdag van 13.00 uur tot 16.30 uur.
Verder is er de Koopjeshof waar allerlei twee­dehands spullen verkrijgbaar zijn.
De opbrengst van deze winkel is bestemd voor de Stichting Vrienden van De Sterrenlanden.

De Hofzaal

In de Hofzaal vinden regelmatig gezellige activiteiten plaats, waaronder optredens van artiesten en het vrijwilligerskoor van De Sterrenlanden. Tevens is er elke maand een minimarkt te bezoeken.
De Hofzaal biedt uitzicht op de tuin en is een leuke plek voor bewoners en familie om samen iets te drinken.

Bewonersinformatie

Via de betrokken Cli√ęntenraad informeert het managementteam van De Sterrenlanden bewoners en hun contactpersonen over beleidsmatige zaken.