Vig’ers over hun werk bij Het Spectrum

Enkele Verzorgenden IG van Het Spectrum laten in deze films hun gevarieerde zien. Binnen Het Spectrum is zoveel mogelijk en op zoveel verschillende locaties, afdelingen en in wijken, dat je een ruime keus hebt. De Verzorgenden IG kunnen bij Het Spectrum in de thuiszorg aan de slag of op verpleeghuiszorgafdelingen.
Je kunt bij jou in de (woon)wijk aan de slag als je voor de thuiszorg kiest. Je start jouw dienst altijd eerst met collega’s om de bijzonderheden door te nemen en om even samen te kunnen starten. Je werkt wel zelfstandig, maat kunt altijd terugvallen op jouw collega’s.

Extra uitdaging

Zoek jij als Verzorgende IG meer uitdaging? Wil je Geriatrisch Verpleegkundige worden? Kom dan eens met ons praten. Ook als je nog geen diploma hebt want dan kun je via Het Spectrum daarvoor een opleiding volgen. Als Geriatrisch verpleegkundige (in opleiding) ga je dan aan de slag met mensen met dementie die complexe zorg op hun gedrag nodig hebben.

Of zou jij als werkbegeleider de kneepjes van het vak willen overbrengen op leerlingen en stagiaires? Ook dan ben je bij ons welkom.

Flexwerken in de zorg

Je kunt ook werken voor het Flexbureau van Het Spectrum, dan kun jij – in samenspraak – bepalen wanneer je kunt werken. Tevens kun je zo snuffelen binnen Het Spectrum, want je kunt dan overal aan de slag. Zowel in de thuiszorg (in de locaties en in de wijken) als op de verpleeghuiszorgafdelingen. Lees meer over de mogelijkheden van Het Spectrum Flexbureau.

Klik op de onderstaande links om de YouTube films te bekijken

   

   

Linda de Ruiter, Verzorgende IG Het Spectrum Thuiszorg – Sterrenburg

Ilona Stolk, Verzorgende IG Het Spectrum Thuiszorg – Stadspolders en Dubbeldam

Laura de Jong, Verzorgende IG Het Spectrum verpleeghuiszorg – Het Spectrum Vreedonk

Jaap Ploeg, Verzorgende IG Het Spectrum verpleeghuiszorg – Het Spectrum De Sterrenlanden

Tamara Kortman en Louella Florentina, Verzorgenden IG Thuiszorg – Wielwijk