Atmosfeerstraat

Wat is er te vinden rondom het appartementencomplex aan de Atmosfeerstraat?

In de wijk Sterrenburg aan de Atmosfeerstraat is dit appartementencomplex te vinden. Op de begane grond is Ontmoetingsruimte Het Theehuis waar u en andere wijkbewoners kunnen binnenstappen voor een gezellig moment of ontmoeting. Op enige afstand is winkelcentrum Sterrenburg en Ontmoetingsruimte Het Sterrenwiel.

Voor wie zijn de appartementen bestemd?

U kunt hier naartoe verhuizen als u 65 jaar of ouder bent. Er wonen bewoners zonder hulp en bewoners met een indicatie, bijvoorbeeld huishoudelijke ondersteuning, wijkverpleging of dagelijks intensievere zorg.
In deze locatie kunt u samen blijven wonen (als partners). Ook als één van u meer dagelijkse zorg nodig heeft.

Binnen het appartementencomplex woont u samen met vele anderen. Om de sfeer warm, veilig en prettig te houden, is het fijn als u daaraan meehelpt. Bijvoorbeeld door mee te helpen met activiteiten in Het Theehuis, een buurman of buurvrouw te helpen bij een klusje of mee te lopen met de boodschappen. Het is een meer beschermende woonomgeving (dan in de wijk) waar we op elkaar letten.

Hoe ziet de woning eruit?

Het appartementencomplex aan de Atmosfeerstraat heeft in totaal 60 appartementen. Dit zijn voornamelijk drie- en vierkamerwoningen met een balkon.

60 zorgwoningen
3-kamer appartementen, exclusief 1 kastenkamer
Balkon/Loggia
Rolstoeltoegankelijk

Download plattegrond

Waar kunt u gebruik van maken?

In Ontmoetingsruimte Het Theehuis kunt u terecht kunt voor een kop koffie en er vinden ook regelmatig gezellige activiteiten plaats, waaraan ook wijkbewoners deelnemen.

We willen u een veilige woonomgeving bieden, daarom kunt u direct een abonnement op Professionele Persoonsalarmering via Het Spectrum afsluiten.

Service

Activiteiten
Huismeester
Telefonische afspraak klantadviseur
Fysieke afspraak klantadviseur op locatie
Abonnement alarmering

Omgeving

Ontmoetingsruimte voor (wijk)bewoners
Winkels in nabijheid
Steunpunt thuiszorg
Nabij openbaar vervoer
Vergelijk woonlocaties

Aanvullende informatie

Met vragen en advies kunt u terecht bij de Klantenservice. Het Spectrum verhuurt namens Trivire de appartementen. Wij adviseren u om naast de inschrijving via Het Spectrum uzelf ook aan te melden via Woonkeus.

Het Spectrum is er voor u

Heeft u hulp bij het huishouden nodig? Lees meer over huishoudelijke ondersteuning
Heeft u hulp bij de persoonlijke verzorging? Lees meer over thuiszorg

Ge√Įnteresseerd in een woning? Inschrijven kan via de klantenservice van Het Spectrum.

Inschrijven woning