Vreedonklaan

Voor wie zijn de appartementen bestemd?

U kunt verhuizen naar aan appartement aan de Vreedonklaan als u 65 jaar of ouder bent. Er wonen bewoners zonder hulp en bewoners met een indicatie, bijvoorbeeld huishoudelijke ondersteuning en/of wijkverpleging. In deze locatie kunt u samen blijven wonen (als partners). Ook als één van u meer dagelijkse zorg nodig heeft.

U woont binnen dit complex samen met vele anderen. Om de sfeer warm, veilig en prettig te houden, is het fijn als u daaraan meehelpt. Bijvoorbeeld door een buurman of buurvrouw te helpen bij een klusje. Het is een meer beschermende woonomgeving (dan in de wijk) waar we op elkaar letten.

Hoe ziet de woning eruit?

Aan de Vreedonklaan in de wijk Zuidhoven staan 83 sociale huurwoningen. Dit zijn voornamelijk tweekamerwoningen. De woningen op de begane grond beschikken over een kleine tuin. De overige woningen hebben een balkon.
Er is een gezamenlijke fietsenberging.

83 aanleunwoningen
2-kamer appartementen, exclusief 1 kastenkamer
Balkon/Loggia
Tuin/Gezamenlijk balkon

Download plattegrond

Aanvullende informatie

Met vragen en advies kunt u terecht bij de Klantenservice. Het Spectrum verhuurt namens Trivire de appartementen. Wij adviseren u om naast de inschrijving via Het Spectrum uzelf ook aan te melden via Woonkeus.

Het Spectrum is er voor u

Heeft u hulp bij het huishouden nodig? Lees meer over huishoudelijke ondersteuning
Heeft u hulp bij de persoonlijke verzorging? Lees meer over thuiszorg

Ge√Įnteresseerd in een woning? Inschrijven kan via de Klantenservice van Het Spectrum.

Inschrijven woning