Dudokplein

Wat is er te vinden rondom appartementencomplex Dudokplein

In de wijk Stadspolders is het appartementencomplex te vinden dat is gekoppeld aan Het Polderwiel. Aan de overkant is het gezellige winkelcentrum Bieshof met meerdere supermarkten, andere winkels en restaurants.
Een groot deel van het complex kijkt uit op Stations Stadspolders en het busstation.
Bewoners kunnen gebruikmaken van de Ontmoetingsruimte in Het Polderwiel.
Aangrenzend aan het appartementencomplex is een gezondheidscentrum inclusief apotheek, huisartsenpraktijk en diverse behandelaars.

Voor wie zijn de appartementen bestemd?

U kunt naar Dudokplein verhuizen als u 65 jaar of ouder bent. In het complex wonen bewoners zonder hulp en bewoners met een indicatie, bijvoorbeeld huishoudelijke ondersteuning, wijkverpleging of dagelijkse intensievere zorg.
U kunt er samen blijven wonen (als partner), ook als Ć©Ć©n van u meer dagelijkse zorg nodig heeft. We kunnen voor u de service en zorg (vanuit Het Polderwiel) zodanig inrichten dat u zo langs als mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.
Het Spectrum kan hier ook een Volledig Pakket Thuis bieden.

Binnen het appartementencomplex  woont u samen met vele anderen. Om de sfeer voor elkaar warm, veilig en prettig te houden, is het fijn als u daaraan meehelpt. Bijvoorbeeld door een buurman of buurvrouw te helpen bij een klusje of mee te lopen met de boodschappen.
Het appartementencomplex aan het Dudokplein is een meer beschermende woonomgeving (dan in de wijk) waar we op elkaar letten.

Hoe ziet de woning eruit?

Het appartementencomplex Dudokplein heeft 72 woningen. De twee- en driekamerappartementen zijn allen voorzien van een balkon en zijn rolstoeltoegankelijk.

72 appartementen
2-kamer appartementen, exclusief 1 kastenkamer
3-kamer appartementen, exclusief 1 kastenkamer
Balkon/Loggia
Rolstoeltoegankelijk

Download plattegrond

Waar kunt u gebruik van maken?

In het aangrenzende Het Polderwiel is op de begane grond bibliotheek AanZet te vinden. U kunt hiervan ook gebruikmaken als u lid bent van de bibliotheek. In de Ontmoetingsruimte van Het Polderwiel, waar ook de bibliotheek is, is een restaurant waar u terecht kunt voor een kop koffie, maaltijd of een tussendoortje. Er vinden ook regelmatig gezellige activiteiten plaats. Daaraan kunnen ook wijkbewoners deelnemen.

Voor mensen met dementie is er op de begane grond van Het Polderwiel dagbesteding. Om hiervan gebruik te maken, is een Wmo-indicatie nodig van de gemeente Dordrecht. Lees meer over de dagbesteding.
Verder zijn er wekelijks diverse activiteiten waar u aan mee kunt doen, er is een vaste agenda welke u hier kunt bekijken

We willen u een veilige woonomgeving bieden, daarom kunt u direct een abonnement op Professionele Persoonsalarmering via Het Spectrum afsluiten.

Service

Telefonische afspraak klantadviseur
Fysieke afspraak klantadviseur op locatie
Abonnement alarmering

Omgeving

Winkels in nabijheid
Nabij openbaar vervoer
Vergelijk woonlocaties

Aanvullende informatie

Met vragen en advies kunt u terecht bij de Klantenservice. Het Spectrum verhuurt de appartementen namens Trivire. Wij adviseren u om naast de inschrijving via Het Spectrum uzelf ook aan te melden via Woonkeus.

Het Spectrum is er voor u

Heeft u hulp bij het huishouden nodig? Lees meer over huishoudelijke ondersteuning
Heeft u hulp bij de persoonlijke verzorging? Lees meer overĀ thuiszorg

GeĆÆnteresseerd in een woning? Inschrijven kan via de klantenservice van Het Spectrum.

Inschrijven woning