De Prinsemarij

Wat is er allemaal te vinden in en rond De Prinsemarij?

Aan de Nassauweg staat het appartementencomplex waar Het Spectrum een aantal appartementen verhuurt. Rondom is er van alles te vinden, zoals het Weizigtpark met aansluitend Station Dordrecht en het busstation, een winkelplein en op de begane grond is Ontmoetingsruimte De Prinsemarij.
Aan het complex is een gezondheidscentrum gekoppeld met onder meer huisartsen, fysiotherapeuten en een tandartspraktijk. Ook het Sociale Wijkteam heeft een plek binnen De Prinsemarij.

Voor wie zijn de appartementen bestemd?

U kunt hier wonen als u 65 jaar of ouder bent en een zorgindicatie heeft. Het kan gaan om een zorgindicatie vanuit de Wet Langdurige Zorg (ZZP4 of ZZP6, dat is inclusief huur). Of een zorgindicatie vanuit de Wmo en/of zorgverzekering. In deze locatie kunt u samen blijven wonen (als partners). Ook als één van u meer dagelijkse zorg nodig heeft.

Enkele appartementen zijn tevens beschikbaar voor kortdurend verblijf met zorg.

Binnen het appartementencomplex woont u samen met vele anderen. Om de sfeer warm, veilig en prettig te houden, is het fijn als u daaraan meehelpt. Bijvoorbeeld door mee te helpen met activiteiten, een buurman of buurvrouw te helpen bij een klusje of mee te lopen met de boodschappen. De Prinsemarij is een meer beschermende woonomgeving (dan in de wijk) waar we op elkaar letten.

Hoe ziet de woning eruit?

Het Spectrum verhuurt 51 2-kamer appartementen (inclusief een opbergkamer/ kastenkamer) met een Frans balkon. Alle woningen zijn rolstoeltoegankelijk. In de parkeergarage kunt u een eigen parkeerplek huren.

51 appartementen
3-kamer appartementen, exclusief 1 kastenkamer
Tuin/Gezamenlijk balkon
Rolstoeltoegankelijk

Download plattegrond

Waar kunt u gebruik van maken?

In deze woonlocatie is op de begane grond Ontmoetingsruimte De Prinsemarij waar u terecht kunt voor een kop koffie, een maaltijd of een tussendoortje of meedoen met een activiteit. Er is tevens een knus winkeltje en een bibliotheek.

We willen u een veilige woonomgeving bieden, daarom kunt u direct een abonnement op Professionele Persoonsalarmering via Het Spectrum afsluiten.

Service

Activiteiten
Huismeester
Telefonische afspraak klantadviseur
Fysieke afspraak klantadviseur op locatie
Abonnement alarmering

Omgeving

Ontmoetingsruimte voor (wijk)bewoners
Restaurant en maaltijdservice
Winkels in nabijheid
Steunpunt thuiszorg
Nabij openbaar vervoer
Vergelijk woonlocaties

Aanvullende informatie

Met vragen en advies kunt u terecht bij de Klantenservice. Het Spectrum verhuurt de appartementen namens Trivire. Wij adviseren u om naast de inschrijving via Het Spectrum uzelf ook aan te melden via Woonkeus.

Het Spectrum is er voor u

Heeft u hulp bij het huishouden nodig? Lees meer over huishoudelijke ondersteuning
Heeft u hulp bij de persoonlijke verzorging? Lees meer over thuiszorg

Ge√Įnteresseerd in een woning? Inschrijven kan via de klantenservice van Het Spectrum.

Inschrijven woning