Het Polderwiel

In de Dordtse wijk Stadspolders verhuurt Het Spectrum 72 huurwoningen in Het Polderwiel en in de aangrenzende Dudokflat. Deze ruime twee-en driekamerappartementen zijn gelegen nabij winkelcentrum Bieshof.
Het Polderwiel bevat ook 20 koopappartementen die particulier worden aangeboden.

Huren

Een zorgindicatie is niet vereist, maar geeft wel voorrang. Voor deze woningen geldt een maximaal (gezamenlijk) jaarinkomen. Bij een toegewezen zorgindicatie geldt deze inkomensgrens niet.
Bent u jonger dan 65 jaar en in het bezit van een geldige zorgindicatie, dan kunt u onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een appartement in Het Polderwiel.

Zelfstandig blijven wonen met dementie

In Het Polderwiel biedt Het Spectrum de mogelijkheid om ook met de diagnose dementie zelfstandig te blijven wonen. We bekijken wat de klant en de partner nog zelf kunnen, waar hulp bij nodig is en wat de mantelzorger kan oppakken.
De aandacht gaat juist niet alleen naar de klant met dementie, maar zeker ook naar de partner en de betrokken mantelzorger zodat zij zolang mogelijk zelf voor hun naaste kunnen zorgen. Het Spectrum kan de klant met dementie individuele of groepsbegeleiding aan bieden om de mantelzorger te ontlasten of om sociale contacten te bevorderen en de eenzaamheid tegen te gaan. Voor de partner en de mantelzorgers bieden we lotgenotencontact.
Deze aanpak vraagt om maatwerk en is alleen aan te bieden vanuit Wet Langdurige zorg indicatie die we inzetten voor het Volledig Pakket Thuis. Lees meer over dit Volledig Pakket Thuis.

Geïnteresseerd in een woning? Schrijf u in via Het Spectrum.

Inschrijven woning