De Prinsemarij

In dit sfeervolle woon-, zorg- en welzijnscomplex aan de Nassauweg heeft Het Spectrum 51 appartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen in een veilige omgeving en als meer hulp nodig is, zijn helpende handen nabij.
In De Prinsemarij heeft u een eigen appartement in een levendige, sociale en comfortabele omgeving. De woningen zijn levensloopbestendig, oftewel geschikt voor bewoning tot op hoge leeftijd. Ook in geval van lichamelijke beperking of chronische ziekten.

Zelfredzaam

In De Prinsemarij staan vitaliteit en zelfredzaamheid centraal. Wat kunt u vooral nog zelf? Of kan Het Spectrum u eventueel ergens bij helpen?
Met het alarmeringssysteem in de woning bent u verzekerd van 24-uurs professionele persoonsalarmering.
Tegen betaling kunt u diverse diensten afnemen, zoals maaltijden, huishoudelijke hulp, thuiszorg, of specialistische zorg zoals ergotherapie, fysiotherapie, di√ętetiek en logopedie. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij u hierover verder informeren.

Indicatie

Om in aanmerking te komen voor deze woningen is een zorgindicatie nodig. Bent u jonger dan 55 jaar en in het bezit van een geldige zorgindicatie, kunt u eveneens in aanmerking voor een woning komen.

Ge√Įnteresseerd in een woning? Inschrijven kan via de klantenservice van Het Spectrum.

Inschrijven woning

Kostenoverzicht