Zo lang mogelijk zelfstandig wonen

Zelfstandig, beschut en veilig wonen bij het Spectrum betekent dat bewoners tot op hoge leeftijd zelfstandig wonen met zorg op maat. Woont u bij Het Spectrum dan blijft u onder de mensen, zitten alle faciliteiten dichtbij en kunt u meedoen met verschillende activiteiten.

Zelfstandig, beschut en veilig wonen

Zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Zelf bepalen hoe de dag eruit ziet en wanneer u wat gaat doen. Bij Het Spectrum huurt u een appartement (of via de woningbouwcorporatie) en heeft u zorg en diverse faciliteiten altijd in de buurt.

Levensloopbestendig

De woningen zijn levensloopbestendig, oftewel geschikt of eenvoudig geschikt te maken voor bewoning tot op hoge leeftijd. Ook in geval van lichamelijke beperking of chronische ziekten van de bewoners. Het Spectrum streeft ernaar iedereen zijn eigen huis in een sociale, veilige en comfortabele omgeving te bieden. Daarom zorgen we ervoor dat bewoners zelfstandig kunnen wonen met zorg en dienstverlening waar nodig, en met aandacht voor welzijn waar gewenst.

Woning met alle zorg op maat en faciliteiten dichtbij

U kunt u gebruik maken van meerdere mogelijkheden op het gebied van zorg:

U blijft dus zelfstandig wonen, maar professionele zorg is nooit ver weg. Ook als u intensievere zorg nodig heeft, is wonen bij Het Spectrum mogelijk. Er is onder meer 24-uurs zorg en terminale zorg beschikbaar.

Faciliteiten en activiteiten

De woningen van Het Spectrum hebben niet alleen als voordeel dat de zorg op maat is en de faciliteiten dichtbij zijn. Diverse locaties hebben een ontmoetingsruimte waar u kunt deelnemen aan activiteiten en kennis kunt maken met andere (wijk)bewoners. Bovendien hebben enkele locaties verschillende eigen faciliteiten, van een fysiotherapiepraktijk tot kapper en pedicure. Deze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk.

Wekelijks kunt u deelnemen aan diverse activiteiten en cursussen. In de agenda vindt u een actueel overzicht van de verschillende evenementen per locatie. U kunt uzelf via de agenda direct inschrijven voor een activiteiten.

Inschrijven

Het Spectrum heeft diverse woningen die regelmatig beschikbaar komen. Voor sommige woningen is een zorgindicatie nodig. U kunt zich inschrijven voor een woning via de klantenservice.

Inschrijven woning

Meer weten over wonen bij Het Spectrum?

Neem dan contact op met onze klantenservice.

Download brochure

Nieuws en Updates

Nieuws

Samen trokken Olga Blaas en Feline Ottevanger het doek van de plaquette dat de eerste steen markeert voor de nieuwbouw …

Nieuws

Continu verbeteren van processen om zo goed mogelijk in te spelen op de behoefte van de klant of bewoner. Het …

Nieuws

13 juni: Medewerkers en vrijwilligers dragen binnen De Sterrenlanden en Vreedonk weer een mondneusmasker en houden 1,5 meter afstand. Bezoekers …

Nieuws

Helaas…. Binnen De Sterrenlanden en Vreedonk dragen medewerkers en vrijwilligers weer een mondneusmasker. Ook voeren we voor hen de 1,5 …