Zo lang mogelijk zelfstandig wonen

Zelfstandig, beschut en veilig wonen bij het Spectrum betekent dat bewoners tot op hoge leeftijd zelfstandig wonen met zorg op maat. Woont u bij Het Spectrum dan blijft u onder de mensen, zitten alle faciliteiten dichtbij en kunt u meedoen met verschillende activiteiten.

Zelfstandig, beschut en veilig wonen

Zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Zelf bepalen hoe de dag eruit ziet en wanneer u wat gaat doen. Bij Het Spectrum huurt u een appartement (of via de woningbouwcorporatie) en heeft u zorg en diverse faciliteiten altijd in de buurt.

Levensloopbestendig

De woningen zijn levensloopbestendig, oftewel geschikt of eenvoudig geschikt te maken voor bewoning tot op hoge leeftijd. Ook in geval van lichamelijke beperking of chronische ziekten van de bewoners. Het Spectrum streeft ernaar iedereen zijn eigen huis in een sociale, veilige en comfortabele omgeving te bieden. Daarom zorgen we ervoor dat bewoners zelfstandig kunnen wonen met zorg en dienstverlening waar nodig, en met aandacht voor welzijn waar gewenst.

Woning met alle zorg op maat en faciliteiten dichtbij

U kunt u gebruik maken van meerdere mogelijkheden op het gebied van zorg:

U blijft dus zelfstandig wonen, maar professionele zorg is nooit ver weg. Ook als u intensievere zorg nodig heeft, is wonen bij Het Spectrum mogelijk. Er is onder meer 24-uurs zorg en terminale zorg beschikbaar.

Faciliteiten en activiteiten

De woningen van Het Spectrum hebben niet alleen als voordeel dat de zorg op maat is en de faciliteiten dichtbij zijn. Diverse locaties hebben een ontmoetingsruimte waar u kunt deelnemen aan activiteiten en kennis kunt maken met andere (wijk)bewoners. Bovendien hebben enkele locaties verschillende eigen faciliteiten, van een fysiotherapiepraktijk tot kapper en pedicure. Deze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk.

Wekelijks kunt u deelnemen aan diverse activiteiten en cursussen. In de agenda vindt u een actueel overzicht van de verschillende evenementen per locatie. U kunt uzelf via de agenda direct inschrijven voor een activiteiten.

Inschrijven

Het Spectrum heeft diverse woningen die regelmatig beschikbaar komen. Voor sommige woningen is een zorgindicatie nodig. U kunt zich inschrijven voor een woning via de klantenservice.

Inschrijven woning

Meer weten over wonen bij Het Spectrum?

Neem dan contact op met onze klantenservice.

Download brochure

Nieuws en Updates

Nieuws

Stichting Het Spectrum gaat op zoek naar een overnamepartner voor kinderdagverblijf De Sterretjes. Binnen de ontwikkelplannen voor De Sterrenlanden is …

Nieuws

Bezoekers van de Ontmoetingsruimtes (vaak met restaurant) in De Prinsemarij, Het Polderwiel, Het Sterrenwiel, Het Waterwiel en Het Theehuis kunnen …

Nieuws

24 september: Vanaf maandag 27 september is het dragen van een mondneusmasker en het registreren van bezoek een vrijwillige keus …

Nieuws

De overheid heeft deze maand verdere versoepelingen bekendgemaakt. Binnen Het Spectrum is hierover uitvoerig gesproken. Wat betekenen deze versoepelingen voor …